Rowe Recycling Center, Rowe, MA

Rowe, MA:  Gravity Retaining Wall and Slope Stability Measures

Trinity designed a Gravity Retaining Wall and slope stability measures to address a slope failure along the former landfill.  The toe of the slope is bounded by Pelham Brook.  Permitting and design efforts were fast tracked in order to address the slide area and prevent further degradation of the slope.  Permitting efforts included an emergency permit through the MADEP wetlands division, as well as, permitting through the Natural Heritage and Endangered Species Program (NHESP), and Massachusetts Solid Waste.   The project was completed successfully, using a local contractor.

 

 

Let’s Work Together

To discuss your project contact us below.
We're here to help.

CONTACT US
Back to top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com